diumenge

Ja no hi ha fre

Ja quasi no és ni notícia que les cadenes de televisió privades estatals aposten fort pel pressing catch i variants diverses en horari infantil. Si ara ja patíem Cuatro i Antena 3 aquest cap de setmana s'hi ha sumat La Sexta. Bé, com que ja he exposat diverses vegades la repulsió que em provoquen aquests programes avui em centraré en les declaracions del cap d'esports de La Sexta, el senyor Antonio Galeano:
"Power catch es un show que combina espectáculo y deporte y que tiene como objetivo entretener a toda la familia"
"Power catch es apto para todos los públicos, incluidos los niños, que saben mejor que nosotros que los combates no son de verdad"

Ho heu llegit bé: "saben mejor que nosotros que los combates no son de verdad".

Aquest bloc accepta comentaris.

7 comentaris:

zel ha dit...

I una mèèè! I els nens que hi juguen ? I es foten nates de debó? Qui els va matricular, tenen la barra de dir-ne esport, quan és just el contrari... Jo que em pensava que ho volien prohibir, pel perill que comporta...

Anònim ha dit...

No s'ha de ser en Nosatradamus per preveure que algun dia un nen morirà fent això i després...? què passarà? ho prohibiran DESPRÉS? com sempre en aquest país s'espera a que passi una cosa així per actuar.
Els hauria de donar vergonya als programadors però sobretot al Govern, per permetre aquesta bestialitat.
És una imprudència molt gran, quan passi alguna cosa...quines són les possibilitats que passi una cosa greu? 100%?

JRoca_Font ha dit...

Zel,
jo tampoc veig que sigui un esport, és un espectacle barroer amb alguns elements esportius però jo diria que no es pot considerar esport, almenys el que surt per la tv.
Roi,
ja han passat coses de certa gravetat i miren cap a un altre cantó, està clar que en algun lloc passarà alguna desgràcia perquè molts nens no distingeixen realitat i ficció. Quan passi ho prohibiran i aquestes cadenes ja hauran guanyat una millonada en publicitat i merchandising.
Encara tindran la barra de dir que és culpa dels mestres, ja ho veig.
Salut

freackles ha dit...

jo " practico cuatro", podríem dir que a la era del PC i Internet he deixat de veure la TV, però la cuatro i la sexta ( si la tingues ) serien i seran les úniques que miraré per que la programació es la única que val la pena , però he de dir que amb tot això del presing catch i etc l'han cagat de valent !!!

que treguin això i posin bola de drac que també es violència, però que tots ho hem vist i mai no ha passat res !!i es mes divertit i no aquests homes desproporcionats i ridículs, en fi patètic

apa dons aquí teniu el comentari de la post- adolescent !!

JRoca_Font ha dit...

Freackles,
Cuatro i La Sexta van començar amb bon peu mostrant-se dues cadenes força innovadores en alguns aspectes però a l'hora de la veritat ja s'ha vist que són la mateixa porqueria que les altres.
Pel que fa a Bola de drac, com tantes altres sèries japoneses d'animació, no era una sèrie infantil però aquí hi ha la creença que tots els dibuixos animats tenen únicament els nens com a destinataris i de vegades no és ben bé així. Jo en vaig ser fan molt de temps, recordo comentar la jugada a la Facultat amb els altres companys.
Apa noia,
salut!

captaire ha dit...

És evident, que és un espectacle "amanyat" i no un esport. El que no és tan evident és que els nens se n'adonin. Un dia em vaig haver d'endur el meu fill de 4 anys d'una placeta, perquè un altre nano un parell d'anys més gran "jugava" a pressing catch llençant-se sobre el meu nano desde dalt del tobogàn, davant la mirada impassible (i irresponsable) de sa mare.

JRoca_Font ha dit...

Captaire,
està clar que els nens, almenys la majoria, no entenen que és un espectacle diguem-ne teatral i es poden pensar que els cops i el que envolta el pressing catch és ben real.
Gràcies per comentar, benvingut.
Salut