dilluns

TIC (TAC) de nou


Aquest nou curs que comença dilluns estrenaré càrrec a la nova escola on vaig anar a parar l'any passat, m'han confiat la coordinació d'informàtica i ja d'entrada és un repte que intentaré complir tan bé com pugui. Els lectors habituals del bloc recordaran que el maig del 2007 em vaig plantejar no tornar a agafar aquesta coordinació (a l'escola anterior) pel desgast que comporta però a l'escola actual m'han convençut de nou i espero compensar amb la meva feina la confiança dipositada en mi. Aquest any se'm girarà feina de valent perquè a més de ser tutor de quart i coordinador d'informàtica també tindré més hores d'EF per la qual cosa caldrà que gestioni bé el temps per no perdre'm en l'intent d'intentar fer més del que puc i produir indirectament l'efecte contrari que seria no fer res del tot bé.
Foto: "Canvi de xip" de JRoca'08 Nota: No conduïa jo.

6 comentaris:

David Argente ha dit...

Molta sort Jordi

Montserrat ha dit...

Ànims!!! que el treball dignifica ;-))

Mª José ha dit...

Hola Jordi!
Sóc mestra i el dilluns començo a una escola...
I he llegit aquí que seràs coordinador d'informàtica... si vull la feina he tingut que acceptar donar informàtica a l'escola i ben bé no tinc ni idea de res!
Podries ajudar a aquesta mestra al seu primer any a una escola?
tot es nou per a mi...
:)

elmaestrojuan ha dit...

Parece que a los MEF nos suele tocar Informática...Yo también voy a estar líado con el aula de ordenadores del cole y dando clase de EF aunque al menos no tendré el plus de tutor. Será cuestión de que desayunes fuerte Jordi,¡valent!

JRoca_Font ha dit...

David,
gràcies i igualment.
Montserrat,
gràcies, que passis un bon curs. És ben cert que el treball dignifica sobretot si es fa amb ganes.
Venus,
a veure què hi podem fer, no et preocupis, agafa't-ho amb calma que la informàtica crema molt.
Elmaestrojuan,
en conec uns quants que els toca informàtica, un professor meu de l'UAB em va dir que en feia un estudi i que me'l passaria però de moment res de res. Ja esmorzo fort ja, uns cereals de primera.
Salut

zel ha dit...

Ui, t'han enredat... ja ho saps oi?
Sort!