divendres

El descompte, Guantánamo i Barri Sèsam

Aquesta tarda he fet una trucada que val uns 164 € menys en la meva factura anual d'ADSL, és per estar content, no? Resulta que els amics de Telefónica fan unes ofertes molt bones per a nous clients i que els que som clients des de fa anys no entrem a les promocions. Bé, partint d'aquí uns quants usuaris van amenaçar a donar-se de baixa si no se'ls aplicava el descompte i la companyia va accedir a passar-los de 39,9 a 26,2 € al mes durant 12 mesos. Vaig llegir la notícia i no me la creia però acabo de trucar al 1004 dient que em donaria de baixa si no se m'aplica el descompte i me l'han aplicat! Em sembla que passaré per la Martulina per a celebrar-ho com acostumo a celebrar les bones notícies...
D'altra banda avui escoltava en Basté anant a treballar i m'ha cridat l'atenció un article d'un bloc sobre la música que utilitzen a Guantánamo per a torturar els presoners, no us el perdeu. Us imagineu uns altaveus a tot volum amb la cançó de Sesame Street maltractant uns presoners que intenten dormir? doncs està al número 10.

Foto: Google- imatges- cerca: sesame street

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Jo també he sentit la notícia, però la veritat és que no m'ha agradat massa el to en que en parlaven. Potser és que en Basté no és sant de la meva devoció i que preferia en Xavi Bosch.

Pel que fa a les companyies telefòniques, tant de mòbil o fixe necessitarien tot un blog i encara ens faltaria espai

JRoca_Font ha dit...

Mireia,
jo també era més d'en Bosch però anant a treballar en un trajecte d'uns 10 minuts combino en Bassas i en Basté.
Salut

Vida quotidiana ha dit...

Jordi,

Jo també he escoltat la notícia i he pensat el mateix!! Ara la cançó número 1 era realment sinistra...

I ara parlant del tema de l'ADSL. Algun dia algú hauria d'explicar-los a totes aquestes empreses que maltractar al client fidel no és precisament la millor estratègia a llarg termini. Al final acabem practicant l'economia de la deslleialtat (donar-te de baixa quan acaba l'oferta per passar a un altre operador), i amb això hi acabem perdent tots.

P.D.: Malgrat que a vegades era un pèl maleducat, preferia 1000 vegades al Xavi Bosch. L'Albert Om també ho feia molt bé, tot i que amb un altre registre.