dissabte

La xuleta d'en Nadal


El diari esportiu Marca en la seva edició digital mostra com el tennista mallorquí Rafa Nadal s'apunta a la mà una xuleta que posa: "posició, valent, concentració, bolla alta". En la redacció de la notícia esmenten que valent en espanyol significa "agresivo", tot curiós, jo diria que vol dir "valiente".
Bé, fins aquí tot normal, sembla ser que el tennista per concentrar-se millor en el joc s'escriu això a la mà, és una mica sorprenent però cada esportista té les seves manies, no?
Resulta que al diari Marca els usuaris registrats poden escriure comentaris de les notícies i el que hauria de ser sorprenent (però que no ho és veient el panorama) és que alguns lectors critiquen que Nadal escrigui aquestes paraules en català-mallorquí. Alguns comentaris diuen que el fet d'escriure-ho en mallorquí li resta "orgullo español" al tennista, veure-ho per creure-ho..
Foto: Marca digital

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Foten pena... No sé on volen arribar... A que en Nadal no vulgui representar l'estat espanyol en competicions internacionals?

JRoca_Font ha dit...

Moz,
jo tampoc sé on volen arribar però aquestes actituds tan patètiques no ajuden gaire a la convivència, suposo que els molesta que hi hagi gent a la seva gran nació que tinguin com a llengua materna una llengua que no és el castellà.
Salut