dimarts

Twitter: Al sofà una estoneta davant de la tele

Torno del partit setmanal de futbol sala i al sofà miro una mica la tele. A TV3 la Terribas entrevista a en Josep Benet (l'any passat) i quedo admirat per la manera de parlar d'aquest home que ens ha deixat avui mateix, és un plaer escoltar-lo.
Durant els anuncis faig zàpping i em topo amb els "Serrano" a Tele5, quina pena, ho miro una mica i com sempre els alumnes ridiculitzen els seus professors i professores, van a l'institut a fer gambirotades i a llligar, estudiar no "mola", no m'estranya que als instituts hi hagi tants problemes amb els exemples que ens donen algunes sèries que d'altra banda tenen una audiència espectacular i una legió de seguidors fidels.
Arribo al 3-24 i diuen que el jugador del Sevilla Maresca ha estat sancionat amb 4 partits per l'agressió a Agüero. Ahir mateix el reincident Maresca deia que el primer que va fer quan va acabar el partit és demanar perdó a l'argentí, em vaig indignar quan va recalcar que això era una cosa que havien de saber els nens, el que penso jo és que els nens no han ni de veure aquests personatges ni escoltar-los i que Comitè de competició hauria de sancionar amb més de 4 partits les actituds d'aquest tipus i més amb jugadors amb historial d'expulsions com és el cas. Ja que hi som també penso que en Puyol hauria de ser sancionat per l'entrada criminal que va deixar fora de combat el jugador del Valladolid Llorente, no s'entén com un jugador com ell ha de recórrer a fer això, deu ser que la manca d'entrenaments seriosos fa que aquest tipus de jugadors perdin la forma física i es dediquin a repartir llenya.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

La veritat és que poc a poc, vaig desencantant-me més per l'espectacle de l'esport (i ja no esport espectacle) que ens ofereixen els mitjans de comunicació.

De tota la vida, m'he negat a ser seguidor de l'esport 'futbolero' perque veig molt més que un esport, a més de la manca de coherència educativa que s'ofereixen a la majoria d'escoles de futbol.

Personalment m'he decantat més per esports individuals i de fons, i veig tristement com l'únic que val darrerament en ells, són les polèmiques, problemes i accions odioses que poden produïr-se. Ja no interessa el valor humà de l'esport, ni la capacitat de superació com a valor que l'AF fomenta.

Crec que darrerament, d'única noticia que sento d'això podria sentir-se de veu de l'Isidre Esteve, però malauradament, l'únic que sentim i llegim són gamberrades, i els defectes dels esportistes enlloc d'encombrar les seves virtuts com a professionals o persones.

És per això que crec que el jovent acaba veient que les actituds negatives, de forma sistemàtica, són mostrades en mitjans de comunicació i, aquelles que podrien ser lloades queden amagades.

Una abraçada.

La reusenca ha dit...

Jo també vaig veure i escoltar amb molta atenció l'entrevista a en Benet... Interessant de debò, tot i les tallades inoportunes de la presentadora, que malauradament, no sap escoltar, com sempre.
T'hi vas fixar quins dits més llargs que tenia aquest home? I quin cervell més despert!

JRoca_Font ha dit...

Sergi,
jo per mala sort sóc dels "futbolerus" però a la vida privada, a l'escola per part meva de futbol res.
Tens raó, en el món de l'esport s'està adulterant tot i està clar que els diaris esportius venen més exemplars amb polèmiques.
Reusenca,
em va impressionar la capacitat de parla que tenia i com ho raonava tot, un home amb principis. No em vaig fixar en els dits però sí en el cervell despert.
Salut

Anònim ha dit...

Em quedo amb un comentari que fas casulament al principi de l'aportació: quan arribes als Serrano dius: "quina pena". Mira, et diré una cosa: últimament no se que fa més pena si mirar els Serrano o un partit del Barça! I afegeixo: mirant els Serrano ric, amb el partit del Barça em venen ganes de plorar!

JRoca_Font ha dit...

Xevi,
jo amb els Serrano no ric perquè no aguanto més de tres minuts i amb els partits del Barça més que de plorar em venen més ganes d'insultar, em semblo que no en deixo cap de bé començant pels inútils i ganduls de la banqueta.
Salut