divendres

Consulti el farmacèutic

Portem uns dies amb la nena enfebrada. No entraré en detalls sobre el que és estar 45 minuts en una sala d'espera del CAP i marxar perquè no ens atenien, 4 hores més de rellotge en diferents sales d'espera, banyar la nena a dos quarts de quatre de la nit perquè baixi dels 40,2, etc.. Tampoc entraré en detalls sobre com es fa per captar una dosi d'orina a una nena de 15 mesos per a un anàlisi o com tres persones l'agafaven per extreure-li sang després d'equivocar-se de vena. Tot això són coses de pares i nens, s'han d'assumir i acceptar encara que costi i en el nostre cas som pares primerencs i fem les primeres passes com diu en Gavaldà en el programa d'en Capdevila. Avui la pubilla sembla estar millor, tot apunta a "un virus", com no.
El post d'avui va sobre els medicaments infantils. Abans a la caixa posava "mantener fuera del alcance de los niños", un clàssic. Ara posa, "mantener fuera del alcance y de la vista de los niños". No sé si hi ha casos de nens amb poders a la vista tipus Superman que treuen rajos vermells i fan malifetes als medicaments, en tot cas és curiós el missatge. També, ja que hi som, és curiós com abans els anuncis de medicaments deien: "En cas de dubte consulti el farmacèutic" i ara diuen "consulti al seu farmacèutic" sense "en cas de dubte". La pregunta és: l'hem de consultar sempre encara que no tinguem dubtes de com fer anar el producte en qüestió? va, qui s'apunta a fer el primer acudit sobre condons?
A la foto: el papa i la nena ballant al so del Friends of mine sota l'atenta mirada de la Kim Gordon.
Foto:JRoca

2 comentaris:

Dolors ha dit...

Hola Jordi! Tota aquesta part de malalties i virus diversos és la part q em fa més por d'això de ser mare. Ja et demanaré consell pq veig que ja estas fet tot un expert en el tema.. el que fa la pràctica no? Fa temps que et llegeixo , tant per la teva vessant de pare com per la de mestre. Jo també ho sóc ( de mestra :-) ) de fet potser et sona la meva ex-web diari d' una mestra del blocat . Espero tenir més constància aquesta vegada , m'agradaria continuar escrivint quan neixi la nena , si trobem un foradet en l' horari :-)
Records i ànims amb la propera tornada a la feina.. encara ens queda una setmaneta d vacances :-)
Petonets a la teva Eulàlia, també és un nom molt bonic, el sant és el mateix dia que Laia crec...

JRoca_Font ha dit...

Gràcies per llegir el bloc,
havia seguit el teu bloc que crec que va ser pioner com a bloc educatiu.
Sobre el tema de les malalties ja et dic que és el pitjor de la paternitat, és molt dur veure com pateix i no ser capaç de fer-hi res més que donar medicaments. Portem uns quants dies dormint poc i encara no s'ha solucionat, ens pensàvem que ja estava i sembla ser que no, no acaba de fer net.
Bé, ja ens anirem llegint, que et vagi molt bé també la tornada a l'escola.
Salut