dimecres

La globalització del safareig

La propagació de missatges falsos per correu electrònic crec que aviat arribarà* a la categoria de joc-geek; les normes són fàcils:
1- T'inventes una història que pugui semblar mig creïble i a dins hi afegeixes frases del tipus "anunciado en la CNN", "peor de la historia", "sector Zero del disco duro" o un "urgentísimo" ben gros i tot en majúscules, que així sembla que cridis. És important afegir en el missatge un component de por i un "envía este mensaje a amigos, familiares...".
2- Ho envies a aquella persona (tothom en coneix una) que saps que ho reenvia tot.
3- Esperes... cinc minuts.
4- Comptabilitzes adreces d'e-mail i les compares amb els amics per veure qui ha guanyat. S'ha de marcar un temps ja que la cosa pot córrer durant mesos o anys.
*Si és que no ho ha fet ja.
Això de l'Internet permet que qualsevol persona amb poca feina i ganes de riure una estona faci circular qualsevol estupidesa a qualsevol lloc del món amb l'única eina d'un pc i una connexió que, per més inri, pot ser robada via wifi. De la mateixa manera persones amb clares intencions comercials (entre d'altres) també aprofiten aquest fàcil i barat recurs de global-màrqueting, mentre hi hagi xaiets que s'ho empassin...
Foto: "Winnie de la por" de JRoca'08

1 comentari:

Xevi Vilardell Bascompte ha dit...

Si, la cosa es comença a posar de moda i és greu, igual que l'estupidesa humana. Algú encara es creu que rebrà el val de 100€ del Mercadona? Oi que no? DONCS PAREU D'ENVIAR MISSATGES!