divendres

El talent

Veiem jugar el millor jugador del món i ens pensem que el futbol és fàcil. Li veiem fer passades impossibles, el veiem controlant el tempo dels partits, el veiem marejant els rivals i desesperant les pissarres dels entrenadors rivals -per molt sirs que siguin- i ens omple d'orgull que sigui dels nostres perquè és un català de Terrassa que, a sobre, juga amb la samarreta dels nostres amors que podria estar tacada amb les lletres d'una firma d'apostes per Internet però té les lletres d'UNICEF. I és clar, ens cau la bava veient aquest equip liderat pel millor jugador del món que, a sobre, no porta tatuatges horteres a l'avantbraç, ni es tenyeix el cabell, ni busca excentricitats de nen mimat i no fa ostentació de la seva immensa fortuna ni del seu do.
I el Camp Nou cridarà altres noms i ell s'ho mirarà en segon terme, controlant-ho tot, observant-ho tot, calculant-ho tot, preveient-ho tot; perquè ell és el jugador total. I tots els seus companys saben que aquest (primer) triplet no hauria estat possible sense ell, i en Pep ho sap. En Xavi és l'artífex del futbol bonic, fàcil, net i que s'agrada, el futbol que enganxa i que, per fi, torna a fer creure a la gent en aquest esport.
I tots els altres també en saben molt.
I l'equip tècnic que ha format en Pep és excepcional.
I és clar, el que ha passat aquest any, amb tota aquesta conjuntura, dóna fruits.
Foto: "El talent". Font Sport via Google imatges

2 comentaris:

una més ha dit...

Quanta raó tens.

Jo feia anys que no seguia el futbol perquè emvaig avorrir de veure tants jugadors (força joves) milionaris, que entrenaven un parell d'hores al dia i es comportaven com fantasmes.

Aquest any però, m'he tornat a aficionar, he seguit la lliga, la champions i tot el que ha fet falta.

Crec que el que s'ha aconseguit aquest any és una passada... i ho pensaria igual si no haguessim aconseguit finalment els 3 títols.

Aquest any sí que m'ha fet il.lusió tornar a veure partits, cridar, saltar...

JRoca_Font ha dit...

Una més,
com tu hi ha moltíssima gent, aquest Barça ha enganxat. I que duri.
Salut