diumenge

El bloc quest


Ahir vaig assistir per segona vegada a l'Ateneuesfera: una trobada de blocaires de diferents àmbits a l'Ateneu Barcelonès. En cada tema que sorgia, més o menys hi havia algunes discussions i diferents punts de vista que sens dubte feien interessant el debat però vam arribar a la unanimitat quan vam reconèixer que ens autocensurem a l'hora d'escriure els nostres blocs. El tema va donar per molt amb un munt d'anècdotes sobre posts esborrats, comentaris eliminats i alguna que altra trucada o xerrada amb "consells". Sobre els posts eliminats va sortir el tema del rastre que deixen, es veu que per molt que intentem esborrar coses a la xarxa sempre deixem un quest.
Altre post relacionat: Converses reals amb amics ex-virtuals
Foto: "El rastre de les bombolles" de JRoca'09

5 comentaris:

Salvador ha dit...

M'he assabentat avui de les trobades de blocaires a l'Ateneu, a través del noticiari de BTV. Penso que ha de ser una cosa ben interessant. Hi ha possibilitat de poder particiàr-hi?
Sóc blocaire des de fa uns dos anys llargs...

JRoca_Font ha dit...

Salvador,
el que organitza les trobades és en Guillem Carbonell del Barcelona Times Blog. Jo hi vaig anar convidat per un altre blocaire i com jo altra gent.
Salut

teresa ha dit...

Hola, he vist la notícia a BTV que esmenta el Salvador i per això he entrat al teu bloc. El trobo força interessant. Què signifa MEF?

JRoca_Font ha dit...

Teresa,
gràcies per visitar el bloc, torna sempre que vulguis. MEF significa Mestre d'Educació Física que és la meva especialitat tot i que actualment només exerceixo l'EF 8 hores setmanals.
Salut

JRoca_Font ha dit...

Qui vulgui veure el reportatge de Barcelona TV que segueixi l'enllaç: http://www.barcelonatv.cat/alacarta/player.php?idProgVSD=5476&cercaProgrames=0&fInici=26/04/2009&fFin=26/04/2009
Són dos minuts i surt just abans dels esports a la meitat de l'informatiu.
Salut