dilluns

El mite de l'"empollona" i la xacra de la gimnàstica

L'altre dia els mitjans entrevistaven la jove catalana amb la millor nota de selectivitat i deien que va treure un 9,82. Espectacular.
En una ràdio, que escolto cada matí, comentaven que les notes de la noia al batxillerat també havien estat molt altes però que hi havia una assignatura que li havia fet baixar unes dècimes. Quina assignatura van dir? la gimnàstica, sí, van dir gimnàstica i es van quedar tan amples, bé, però aquí no va acabar tot ja que van tenir ganes d'acabar-ho d'adobar per maltractar a l'audiència amb tòpics i dir que el plint i la vertical pont se li resistien.
I jo penso: a aquestes alçades encara han de dir que la gimnàstica és una assignatura? i és clar, si aquest és el missatge que rep l'oïdor de ràdio no vull ni imaginar-me la imatge que deu tenir una part important de la societat de l'assignatura d'educació física, m'esgarrifo.
Foto: "Petards" de JRoca'09

3 comentaris:

Eric Vila ha dit...

Hola Jordi, un conegut diari que surt "AVUI"i demà i cada dia també repetien una vegada i una altra la paraula gimnàstica....... quina pena per nosaltres que, tot i l'esforç que s'ha fet, continuem essent una MARIA amb una nom d'esport olímpic.

Èric Vila.

Miquel Saumell ha dit...

Jordi,
Em sembla recordar que a La Vanguardia ho explicaven en un sentit similar.

JRoca_Font ha dit...

Èric,
una maria que ningú es pren seriosament, ja ho pots ben dir.
Miquel Saumell,
gràcies per la informació, La Vanguardia també, apa. I els que no sabem...
Salut