divendres

Una màquina que funciona amb aigua?


La Guarderia Teatre estrena aquest cap de setmana "La màquina d'aigua" de David Mamet i ahir em van convidar a l'assaig general a Balenyà (Osona). Una de les raons per les quals us aconsello anar-la a veure és la temàtica del text: un paio inventa una màquina que funciona amb aigua i uns poderosos li tallen les ales; a grosso modo els trets van en aquesta direcció. Escrita l'any 1976, l'obra, que originalment havia de ser radiofònica, transcorre als anys 30 del segle passat i podríem dir que encara és vigent perquè, en una era d'Internets i globalitzacions a un clic, encara depenem del petroli de forma exagerada.
I si a part de pensar una mica us agrada el teatre, les bones escenografies, els muntatges sorprenents del millor grup amateur d'Osona amb música pròpia creada per a l'ocasió i teniu 8 Euros, aneu a treure el cap al Rocòdrom de Balenyà, a l'Ajuntament mateix, obra d'Enric Miralles i Carme Pinós.
Més informació: www.laguarderiateatre.com
La Guarderia Teatre al Facebook

4 comentaris:

Salvador Macip ha dit...

El Mamet és el rei. En sóc un fan, sobretot dels seus diàlegs, tan característics.

JRoca_Font ha dit...

SM,
jo el conec poc però crec que m'hi endinsaré una mica més.
Salut

Lídia Clua ha dit...

Una escenografia espaterrant! Com s'ho ha fet la guarderia per transformar la sala polivalent amb el pijtor so de Catalunya en un "teatre lliure" d'Osona? Impactant

JRoca_Font ha dit...

Lídia,
impactant, jo quan ho vaig veure vaig estar-me uns minuts sense dir res. Al web aviat hi ha haurà unes quantes fotos que vaig fer el dia de l'assaig general.
Salut