dimarts

12S, 150 posts, una samarreta solidària i 4 setmanes


S'han hagut de fotre els càmeres de l'informatiu que he vist ja que no ha captat imatges dels de P3 plorant a la porta de l'escola, d'això en dic un dia històric, ni sisenes hores ni tonteries, em quedo amb això.

Una hora i mitja és el que he trigat a organitzar els alumnes, els llibres, els penjadors i les agendes. Tan difícil és marcar el nom del nen en un llibre? no els demano que el folrin ni res per l'estil, demano, tan difícil és fer les coses fàcils i posar el nom?
Article 21. Punt 4: "L'ensenyament és gratuït en totes les etapes obligatòries i en els altres nivells que s'estableixen per llei".Podem parlar d'educació gratuïta quan el preu desorbitat dels llibres impedeix que tots els alumnes puguin portar els llibres? és que el nou Estafatut no ha previst res d'això? el 2006 encara hem de pagar els llibres de text?

M'acullo a la llei de conciliació de la vida personal, familiar i laboral del personal de l'Administració pública. El Departament d'Educació encara no té impressos per omplir i costa molt que m'informin, finalment faig una instància i presento els papers a la Gestora. A partir de divendres passat 4 setmanes de baixa per estar per la pubilla de la casa. Tot i això avui he anat a treballar per solidaritzar-me amb els companys i per organitzar la classe que tutoritzo. Aquesta llei hauria de ser extensiva a tothom i no només per funcionaris.

Ah, el Barça estrena publicitat. S'han dit moltes coses de la publicitat d'Unicef, jo simplement ho trobo genial. Més que un club!

1 comentari:

Little Snail ha dit...

L'atenció que es rep del Departament d'Educació és lamentable, els envaeix la desgana, cosa que deriva en la feina mal feta.

A l'escola on treballo encara ens falten 2 mestres, en canvi hem arribat 3 mestres per cobrir 4 mitges jornades. 2 d'aquestes mestres tenim titulació per cobrir les places buides, però el Departament no té capacitat organitzativa per solucionar-ho. Així doncs, es preferible que 2 tutories a dia d'avui no tinguin tutor/a.

Una vergonya. Això si, visca la 6a hora encara que no serveixi de res i vinga a fer publicitat per tots els mitjans.

Salutacions.