dissabte

Sembla ser que no plourà...


Ja falta menys per l'estrena als Racons LlunArts de les porcions de Trajectòries. Si les previsions fa uns dies eren nefastes ara sembla que són molt millors, acabo de mirar el Meteocat i en principi no s'esperen pluges per diumenge.
Avui a la tarda, com cada dia d'aquesta setmana, hem estat perfilant coses sobre els racons. Si ahir estava convençut d'una idea d'escenografia pel tercer espai avui encara ho estic més encara que l'idea sigui totalment diferent, en Fortià hi ha ficat cullerada i això sempre és senyal de qualitat. L'assaig ha estat perfecte. Tinc moltes ganes de veure al mig del bosc això que hem assajat al local.
Pel primer espai, el que tots diuen que és el millor text, hi ha hagut canvis. Per raons de salut l'Anna no ho podrà fer i s'hi ha incorporat l'Inès. Com que fa força anys que no actua és una bona notícia que hi torni i segur que se'n sortirà, espero que l'actuació l'animi a continuar pujant als escenaris.
I una altra cosa. Avui en Xevi ha penjat nous continguts a la web. Es tracta dels videos que vam fer per l'espectacle del segrest del confetti de Festa Major de Tona. Vam riure molt fent-los i encara que me'ls miri deu vegades em segeuixen fent riure.
Per cert, si veniu a veure els espectacles dels Racons LlunArts i us interessa veure els nostres heu de triar el recorregut de la Tria, el més allunyat de l'església de l'Ajuda. El preu és de 6 Euros i inclou 7 Racons més l'espectacle GGP de Vol Ras, si l'agafeu anticipada són només 4 Euros.