dissabte

Aurèola monologuista


Com ja vaig informar fa quasi un mes, aquest any he tornat a escriure monòlegs per presentar al concurs de Caixa de Manlleu-el 9TV i ara ja tinc més novetats. D'entrada les expectatives anaven a presentar dos monòlegs amb sort però finalment en seran tres que ja han passat a semi-finals del concurs aquest proper dia 21 i 22 de maig al Casino de Vic i en directe pel 9TV (Osona). Dos dels monòlegs seran presentats per membres de la Guarderia Teatre: Anna Sallent i Xevi Canet i a l'altre per l'Ivan Pujols del grup Gottic Teatre de Taradell. Dels deu semi-finalistes en sortiran sis finalistes i espero que algun dels que he escrit estiguin a Manlleu a la final del 5 de juny, els actors ho han treballat molt i faran tot el possible per ser-hi.
Ja ho veieu, m'he animat a continuar escrivint després dels ànims que vaig rebre amb tot l'assumpte de l'aurèola Roca i ja us asseguro que passi el que passi en el concurs ho seguiré fent.
Foto: "El premi de fa dos anys" de Xevi Vilardell

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tres?!?! Sí que estas actiu. Segur que algun premi o altre t'emportes. Si més no el de millor osonenc, que tots sabem que és el que fa més il·lusió i el que es paga menys. Ja us vindré a veure. Molta sort!
g.g.

JRoca_Font ha dit...

Merci Gerard,
ja veus, això dels monòlegs em va força, ara caldrà veure si convencen al jurat. Confio plenament amb en Xevi, l'Anna i l'Ivan, segur que se'n sortiran molt bé i en cas que no vagi bé almenys haurem passat una bona estona. Ens veiem dimecres i dijous també si vols (toca Mishima a Vic).
Salut