dimarts

Cornuts i pagar el beure, com sempre

Aquesta setmana hi ha unes quantes notícies significatives, parlem-ne:
-La Generalitat va rebre per cada habitant un 25% menys que Extremadura l'any 2006
Em pregunto si Taradell o Tona (per exemple) tindrien piscina coberta amb el concert econòmic que tenen Euskadi i Navarra, ara fa anys que la somiem.
- Comença la campanya "Si us plau, parla'm en català". Em pregunto si el gran Johan Cruyff s'ha adherit a la campanya. No entenc com encara té aquesta legió de llepaculs.
- La COPE renova Losantos. Una mostra més del nul poder de l'església catalana.
- El primer vaixell va portar aigua de l'Ebre a Barcelona sense autorització. Ja no sorprèn res del envolta tot aquest tema.
- A l'escola escollim editorials pels llibres del curs que ve. A sobre de la taula hi ha un munt de llibres de matemàtiques més els respectius quaderns d'operacions i un conjunt de coses més d'una pila d'editorials. Tenim molts llibres per escollir i en algunes assignatures ens resulta ben difícil, el que està clar és que els pares hauran de pagar molts diners per aquests llibres, això de la gratuïtat dels llibres de text era una promesa electoral, oi? es veu que el govern català està estudiant com ho fan a les Comunitats on són gratuïts per copiar el model, suposo que fa temps que s'ho monten millor que nosaltres.