dimecres

El conte de l'aigua inflacionista

En un restaurant proper a Torroella la família Roca acaba de dinar i amb el cafè sobre la taula a les acaballes els pares parlen de demanar el compte. La petita pubilla molt atenta a les converses, i que s'ha portat molt bé asseguda a la seva cadireta, va repetint amb el seu peculiar llenguatge la paraula "compte". Està contenta. La decepció ve quan el cambrer porta un paperet en un plat petit i no un conte. La pubilla observa el paperet i veu que no hi ha ni dibuixos ni lletra suficient perquè els pares li llegeixin res, els pares comproven indignats com en un restaurant normalet ( de menú japotscomptar) els han cobrat 2 € i 30 cèntims per una aigua d'un litre i mig.

Foto: "Quina ventada!" de JRoca

3 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

No n'hi ha per tant: a Barcelona et cobren aquesta quantitat per una d'aquelles ampolles d'aigua que no arriben al mig litre :D

zel ha dit...

Jo trobo que sí, ens fan pagar el que no cobren amb més gent com d'altres temporades, s'aprofiten vilment del turisme i n'hi ha un piló que volen viure tot l'any treballant quatre mesos. I consti que visc prop de la costa i se què dic. Molta barra! petons a la pubilla i a tots!

JRoca_Font ha dit...

David,
a Barcelona si no van en compte se'ls acabarà el "xollo" del turisme perquè al final se'n cansaran.
Zel,
la gent que va amb aquest "plan" espero que siguin els primers a notar la crisi, i després encara es queixaran i voldran subvencions els molt descarats.
Merci
Salut