divendres

Des del moment que acaben els Jocs...

Avui m'he empassat una part de la cerimònia d'inauguració i m'han sorprès alguns comentaris dels periodistes de TVE: la Maria Escario i un que no sé com es diu. El paio ha dit que la cerimònia era seguida per 4.000 milions de persones, està prou bé noi, el problema és que una cosa és l'audiència potencial i una altra de molt diferent la real, per la mateixa regla de tres podria dir que aquest bloc el segueixen 1.100 milions de persones que són les que potencialment poden accedir-hi a través d'Internet.
D'altra banda cada quatre anys els mèdia estatals ens recorden les excel·lències dels esportistes espanyols que donen glòria a la pàtria amb les seves medalles, moltes recordem-ho, en esports molt minoritaris que són oblidats des del moment que acaben els Jocs fins el moment que comencen els propers. Aquests esportistes que sovint passen misèries per obtenir espònsors i reconeixement fora dels Jocs deuen trobar a faltar la figura i el recolzament dels omnipresents Duques de Lugo en les competicions que fan arreu del món des del moment que acaben els Jocs fins el moment que comencen els propers.
Per cert, quin numeret més patètic això de desfilar amb càmeres de vídeo i fent el gamarús.

3 comentaris:

zel ha dit...

Ben d'acord, i fas el ple quan parles del gamarussos que es passejaven amb la càmara a la mà, patètic!

Noi, ja som a 10 d'agost! Fem compte enrere...

David Argente ha dit...

Totalment d'acord. Els esports minoritaris no tenen cap recolzament. Crec que els esportistes deuríen recordar a tot el mon les condicions que pateixquen per poder estar en uns jocs olímpics.

Els esports als informatius es el mateix que dir: FUTBOL

JRoca_Font ha dit...

Zel,
compte enrera,... calla, calla..
David,
em sembla que només escoltaran els que aportin alguna medalla, i encara.
Salut