dimarts

Regla de tres


Tornem-hi: el director de la Fira de Frankfurt critica que a la fira no hi hagi escriptors catalans en llengua castellana tenint en compte la diversitat catalana.
Senyor Boos per la mateixa regla de tres per què no critica l'absència dels escriptors nord-catalans que escriuen en francès? ho dic perquè a la Fira hi van escriptors nord-catalans que escriuen en català.
Senyor Boos per la mateixa regla de tres per què no critica l'absència dels escriptors de l'Alguer que escriuen en sard o italià? ho dic perquè a la Fira hi van escriptors de l'Alguer que escriuen en català.
Senyor Boos per la mateixa regla de tres per què no critica l'absència dels escriptors valencians que escriuen en castellà? ho dic perquè a la Fira hi van escriptors valencians que escriuen en català/valencià.
Senyor Boos per la mateixa regla de tres per què no critica l'absència dels escriptors balears que escriuen en castellà? ho dic perquè a la Fira hi van escriptors de les Balears que escriuen en català.
Tanta ambigüitat porta a polèmiques de pa sucat amb oli, no creieu? Que fàcil hauria estat que la Fira hagués convidat a la llengua catalana, i punt.
Per cert, si seguiu l'enllaç a llengua catalana a Viquipèdia diu que és parlada per gairebé 9 milions i mig de persones, ja ens agradaria!
Foto: JRoca

2 comentaris:

una lingüista ha dit...

Doncs sí, que fàcil que hauria estat parlar de literatura d'expressió catalana, però sembla que ens agrada complicar les coses...!

JRoca_Font ha dit...

Ens agrada complicar les coses i sempre hi ha algú que se'n aprofita per fotre'ns canya.
Salut