dijous

Seminari d'EF

Avui he assistit al Seminari d'Educació Física que s'imparteix a Vic en Carles Viñallonga i m'ha encantat la forma d'explicar del formador i el grup de MEF que assistim ja que mostra molt interès. També he de dir que m'ha agradat trobar companys/es que feia temps que no veia: amb alguns només ens veiem en cursos, d'altres no els veia des de les oposicions, hi ha de tot.
Tot i ser d'EF és un seminari teòric en el qual es desgrana el nou Currículum de la nostra àrea i tenim com a objectius arribar a fer programacions que tinguin en compte les noves normatives. La llàstima és veure com una assignatura amb tants continguts interessants veu reduïdes les seves hores, haurem de veure'ns obligats retallar per algun costat i fer perdre als alumnes continguts que els poden ser ben útils. A partir de seminaris com aquest és quan més indignació tinc cap a la llei que obligarà a reduir hores d'EF, és incomprensible i gens lògic.
DIGUEM NO A LA REDUCCIÓ D'HORES D'EDUCACIÓ FÍSICA!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Noi, quina sort. A mi m'han denegat el Seminari d'EF per "manca de places". No ha sigut l'única formació en la que m'han tancat la porta, aquest curs també m'he quedat sense formació telemàtica per "manca de places"...

D'EF no n'he fet mai cap i crec que pot ser positiu, més que res per trobar-te entre individus de la teva espècie, de vegades es troba a faltar, ja que depèn on caiguis et pots sentir aïllat.

Sort en el seminari, a gaudir-ne i aprofitar-lo.

Salut

Anònim ha dit...

hola, em dic Cecília Jufré i sóc estudiant de MEF a la Universitat de Vic. Últimament a classe hem parlat de la reducció d'hores d'educació física, de fet, hi ha escoles que ja s'aplica. Crec, com la gran majoria de MEF o fins i tot mestres de primària, que és un gran error, ja que l'educació física no només és córrer i jugar a pilota, però encara fós així, hi ha nens que només fan activitat física a l'escola i se'ls està reduïnt aquesta possibilitat.

Ceci

JRoca_Font ha dit...

Jaume,
d'aquests cursos n'he fet uns quants i normalment el que més valoro és el contacte amb altres MEF, és sempre positiu, intenta trobar-ne algun perquè val la pena, en cas que no puguis ja saps que com a mínim podem estar en contacte via Internet.
Cecília,
si penses així ja tens molt a guanyar per ser una bona MEF en un futur, continua així.
Salut