dimecres

L'Educació Física interessa a la xarxa, i molt!

Fa menys de dues setmanes que vaig actualitzar la pàgina web i alhora vaig col·laborar en 3 pàgines d'Educació Física amb un document sobre orientació. Avui he mirat les estadístiques de baixades i he quedat gratament sorprès ja que a dia d'avui el document s'ha descarregat 436 vegades en només tres pàgines: Maixua, CompartiendoEF i Educació Física, no gimnàstica!. Des de la pàgina de Maixua el document s'ha descarregat 257 vegades (192 en castellà i 65 en català) i des de les altres dues 179 ( 128 en castellà i 51 en català). L'Educació Física interessa a la xarxa, i molt!
Quines conclusions en trec d'això? molt fàcil, a partir d'ara quan pengi alguna cosa a Educació Física, no gimnàstica! ho enviaré també a altres pàgines webs i/o portals perquè arribi a més gent. Internet és per a compartir i si publico via web en comptes d'escriure un llibre és perquè tinc ganes de compartir les meves experiències al màxim de gent possible. Tinc ganes de tornar a fer coses i espero que en els propers dies hi hagi actualitzacions.
Per cert, ahir la pàgina va sobrepassar per primera vegada en 82 mesos online les 200 visites en un dia, bon senyal.
Anem bé, no? ;-)

2 comentaris:

una lingüista ha dit...

Sí, l'eduació física suscita l'interès dels internautes, perquè cada cop està més de moda fer activitat esportiva: sembla que ens hem adonat, per fi, que moure's és sinònim de salut! I, per sort, les classes d'EF de les escoles són molt més que fer quatre voltes al pati!

JRoca_Font ha dit...

Lingüista,
tens raó, les coses estan canviant progressivament i hem d'aprofitar aquest moment per reivindicar encara més una EF de qualitat.
Salut