dijous

FEM-pinya-MEF

Avui hem començat el Seminari d'EF i es nota que el curs passat va ser un èxit ja que hi ha apuntats/des 32 MEF de la comarca d'Osona. La tasca que vam fer en el primer seminari va ser esplèndida i si la polim una mica pot ser de gran valor per alguna editorial esportiva o especialitzada en EF, el formador ens ha comentat que el Seminari d'EF de Granollers que ell també dirigeix* va rebre ofertes ben bones; tot i això hem manifestat que en cas de publicar-se alguna cosa no volem que ningú en tregui profit econòmic, ho vam decidir uns quants que vam quedar acabat el seminari per parlar de les programacions fetes i del futur curs.
Avui, acabada la sessió també ens hem quedat uns quants per parlar de les possibles fórmules de treball per treure rendiment del seminari i fer-lo eficient, som conscients que treballar amb 32 persones alhora no és tasca fàcil i caldrà fer grups de treball més reduïts per cicles o per continguts. La setmana que ve veurem com ens ho fem.
* En Carles Viñalonga és un formador excel·lent, sap transmetre coneixements i sap treure el millor de nosaltres, avui ens ha dit que un seminari no és un curset sinó un lloc on hem d'aportar el que sabem, el que fem a l'escola i el que pensem pel bé comú. Si algun dia m'animo a ser formador d'adults em sembla que ja tinc un referent.
Foto: "Foc, foc, fot-li foc" de JRoca'08

2 comentaris:

zel ha dit...

Uffff, si t'animes, ja cal que facis un tractament previ de trankimazin, que hi ha docents que fan posar dels nervis...Petons a la patufa reina de la casa!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
es farà el que es podrà ;-)
La pubilla està fantàstica, merci.
Salut