dilluns

Joguines brutes

M'ha arribat un altre catàleg de joguines i novament em topo amb els meus "amics" de l'Smack Down. El catàleg conté diverses figures de forçuts amenaçadors amb rajoles de xocolata a l'abdomen que reparteixen llenya a tort i a dret a qui s'hi acosti, molt bonic.
Venen els rings de lluita*, el micròfon oficial que fa 10 veus diferents, figures de cada personatge i un cinturó de campió "con el Bonus WWE Superstar DVD incluído". Totes les joguines estan etiquetades amb +6 anys, és a dir, estan enfocades descaradament a un públic infantil.
Pares i mares, no caigueu a la vulgaritat de comprar aquestes porqueries als vostres fills, no cediu al xantatge emocional, no cediu al "em portaré bé", no cediu, digueu no i punt, hi ha moltes alternatives molt més sanes, educatives, netes, amb valors i amb millors preus que aquestes joguines.
Em comprometo a fer un post properament amb una llista de joguines adients, originals, econòmiques i divertides.
* Un ring de lluita es diu WWE Ring Deluxe Spring i és una gàbia que val 39,9€
Foto: "Contra-corrent" de JRoca'08

Articles relacionats en aquest mateix bloc:
És que ningú farà res per evitar aquesta merda en horari infantil? 15 gener 2008
Així ens va. Sense competències per defensar els nostres infants. 15 març 2007
Conductes imitatives. 14 maig 2008

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi totalment d'acord. Diguem no.

A la nostra escola, per millorar l'acció tutorial, estem recollint quines són les situacions de conflicte que es donen i ... a Educació Infantil algunes vegades comencen amb les maleïdes "lluites" i s'ha de tallar abans no hagi aturador.

Salut des de la costa

Rafel

JRoca_Font ha dit...

Rafel,
s'ha de tallar d'arrel, ja ho pots ben dir. El poder dels mitjans és molt fort i això de la lluita lliure va enfocat al públic infantil de forma descarada, des de l'escola no ho podem permetre.
Gràcies per comentar.
Salut