dimecres

Doncs no era tan tonta

Als de l'excel·lent programa "Quèquicom" del Canal 33 se'ls ha de felicitar d'entrada per fer les coses ben fetes demostrant que la televisió pot ser una caixa no-tonta i d'altra banda per la campanya de màrqueting que han fet darrerament. I és ben senzill (i barat!): han enviat e-mails a totes les escoles del país anunciant un programa especial sobre els polls que es podia veure primer per Internet i després a la tv; ho haveu vist? un programa de tv que surt primer a la xarxa! A la meva escola, i suposo que a moltíssimes altres, hem entregat als alumnes un paper amb una recomanació per veure el programa, m'imagino que un percentatge alt de gent l'haurà seguit i si hi sumem la gent que l'ha vist per Internet o el veurà jo diria que l'objectiu haurà estat més que acomplert: d'una banda hauran tingut força audiència i d'altra banda, i més important, hauran fet el que una televisió pública se suposa que ha de fer que és informar bé a la població que la paga amb els seus impostos.
Estaré pendent els propers dies dels índex d'audiència d'una cadena com el 33 que normalment es mou amb shares baixos; no és d'estranyar ja que fuig de realitys i altres clonacions de tele-deixalles.
Aconsello fer una ullada pel TV3 a la carta i els programes emesos del Quèquicom, una delícia de programa.
Foto: TV3.cat

2 comentaris:

una més ha dit...

Mira, justament avui a l'hora de dinar han repetit el reportatge dels polls.

Aquest programa està molt bé.

Jo en vaig veure un del dia que explicaven com es feien els mapes i les cartes de navegació antigament. I no et pensis que amb els avenços moderns hi ha moltes diferències de Km, o fins i tot cm....

Un espai molt bo, sí senyor!

JRoca_Font ha dit...

Una més,
jo també he vist altres vegades el programa i està molt ben fet: té el que se li ha de demanar a un programa d'una tv pública.
Salut