dimecres

Agressions a mestres desiguals

Avui hem sabut que la mare que va agredir a una mestra l'any 2008 ha estat condemnada a dos anys de presó i a 7000 Euros d'indemnització. La notícia es centra en el fet de considerar o no els mestres autoritats per augmentar (o no) les penes per agressions. L'advocat defensor diu que no ja que segons ell els mestres som funcionaris i no autoritats.

Llegint la notícia veig una diferenciació clara entre els mestres que són funcionaris i el que no i això és preocupant si tenim en compte que els interins i el professorat de la concertada i la privada fan la mateixa feina que els de la pública que han aprovat les oposicions. Cal doncs legislar bé per igualar drets abans no arribi el cas de jutjar a agressors d'igual delicte però diferent pena segons si la persona agredida és funcionària o no.

2 comentaris:

zel ha dit...

A mi el que em preocupa, més enllà de l'estatus, és el poc respecte que ens tenen...o ens sabem guanyar, perquè he vist cada cosa per ambdues bandes...

Feia dies que no et deia res, però sóc aquí, eh? Què fa la pubilla?

Galderich ha dit...

Gràcies per recordar-te dels professors de la concertada que malgrat fer més hores i cobrar menys semblem els pàries de la terra pedagògica amb menys drets en un sistema educatiu ben estrany.