dimarts

Stay away


Ahir vaig estar més d'una hora escrivint un missatge que al final no vaig poder penjar al bloc perquè el sistema blogspot no rutllava. Avui he pensat que seria bo tornar-ho a intentar però al final em sembla que el canviaré una mica, era massa llarg i empalagós. Parlava d'un tema molt complicat que és el fet de desconnectar de la feina quan arribes a casa. Els mestres, com els metges i altres professionals que tracten amb persones, generalment ens emportem part de la nostra vida laboral a casa i aquí és on es travessa la delicada línia entre la feina i la vida privada.
Diumenge vaig anar a teatre a Vic a veure una obra que tractava sobre la Generació X i com han evolucionat els seus membres al llarg del temps. No em va quedar clar si jo pertanyo a aquesta generació X però el que està clar és que sóc un fanàtic de Nirvana entre d'altres grups de similar estil. Mentre escoltava un grup versionant Nirvana a mitja funció de teatre em van venir al cap unes paraules de Kurt Cobain: deia que envejava a la gent que arribava a casa després de treballar, s’estirava al sofà, agafava el comandament, una cervesa i s’oblidava del dia de treball.
Tenia raó, no?
A la foto: en Krist, en Kurt i en Dave.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Crec que dones just en el clau. Saber, o poder, desconnectar quan s’arriba a casa és fonamental per aguantar en aquesta feina i perquè la salut mental no se’n vegi perjudicada. I sol estem a primària, a secundària o ets capaç de fer-ho, o no sobrevius.