diumenge

L'escut

M'havia plantejat no parlar de futbol al meu bloc tot i que és una de les meves aficions preferides, considero que ja hi ha molta oferta de blocs, webs i fòrums on se'n parla i no volia ficar-m'hi, tot i això aquest matí he engegat la ràdio i han dit que el Barça feia avui un suau entrenament voluntari i que el míster no l'ha dirigit perquè feia feina de despatx, per llogar-hi cadires, feina de despatx, té set o vuit ajudants a sou i encara diu que fa feina de despatx, i mentrestant es veu que fan un entrenament suau, si ja de normal són suaus el d'avui devia ser de tècniques d'expressió corporal per imitar els núvols, ah, i després... golf, restaurant, golf, restaurant, discoteca i a dormir quan surt el sol.
Diuen que el Barça representa a Catalunya però amb aquesta colla de ganduls un dels pocs bons grans tòpics nostrats que diu que som gent treballadora se'n va en orris.
Mentre els altres equips treballen les seves mancances tècniques amb entrenaments específics i amb molta tàctica, els nostres es pensen que guanyaran el partit amb l'escut que porten al pit i que en molts casos no mereixen portar.
Penós, no sé ni perquè m'hi emprenyo!

2 comentaris:

Dolors ha dit...

JO tampoc escric mai sobre futbol i menys encara acostumo a comentar posts que en parlin , pero la veritat es que quan avui he llegit això del "suau entrenament voluntari" he pensat que ja era el colmo.Es una vergonya amb el que cobren , que la seva feina sigui els entrenaments y els partits y a sobre s'escaquegin tan com poden. En Rijkaard s' ha estovat i els està deixant estovar, com l'any passat , i després passa el que passa... el que fa anar sobrat de peles...

Anònim ha dit...

Dons si, aquesta faceta futbolera teua la desconeixia, no ets l'únic que cau en aquest parany del futbol, que cada dia es fa més gran i serveix per a avivar tertúlies de bar, treball i seccions d'esports als telenotícies que d'esport només en tenen el nom.

Però això, no ets l'únic, jo també hi caic més del que m'agradaria, i és que un té uns principis...