dilluns

Eficiència energètica


Els últims dies de feina amb les interminables reunions són de les pitjors coses del curs des del meu punt de vista, a l'escola ja no hi ha els nens i es nota que hi falta alegria.
Un director d'escola on vaig treballar fa temps em deia que els mestres tendim a repetir i repetir mil vegades les coses i ens fem pesats, reincidim en els nostres arguments a les reunions i no anem al gra; quanta raó. Avui hem fet un Claustre que ha estat esgotador i em pregunto si el podríem haver fet més àgil, més de cara a barraca que es diu en termes esportius, segur que sí. És difícil que més de trenta persones estiguin d'acord en determinats temes però amb reunions tan llargues el que provoquem és que una part d'aquestes persones desconnectin una estona i s'agafin amb desgana la presa de decisions que poden ser importants pel curs que ve.
Sort que el novembre farem un curs de formació sobre gestió del temps, ens fa molta falta.
Foto: "Instantània de semàfor a Lesseps amb vidres bruts" de JRoca

2 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

El pitjor de tots aquests claustres és la sensació de què has perdut tot un matí, o tot un vespre sense treure res de net. I pel que es veu passen els anys i a ningú se li acut la manera de solucionar-ho. A veure si amb aquest curset de gestió del temps la cosa millora...

JRoca_Font ha dit...

David,
ho descrius molt bé, és la sensació d'haver perdut el temps i haver fotut el préssec. A l'estiu aquesta sensació sumada a la calor fan que el cansament i la suor es facin els amos de la sala.
Salut