dilluns

Il·lusió, vocació, passió

Cinc minuts abans de sonar timbre d'entrada de les nou he mirat el pati per veure si veia l'esquirol que ens va visitar els primers dies de setembre, o la parella de gaigs que voleiaven entre les tanques de la pista, però no, avui s'ho veien venir i no han tret el cap. El pati té un aspecte esplèndid gràcies a les pluges dels últims dies, m'hi jugo un pèsol que aquest any també hi trobarem algun rovelló. Amb el timbre els passadissos han canviat del tot sobretot pel que fa al soroll: corregudes i maletes amb rodes lliscant o picant contra els esglaons de les escales amb força passen a protagonitzar l'escena, cal ser el primer perquè segur que el primer dia ens deixaran seure on vulguem; o no, la nova mestra no sé de quin pal va, l'he estada observant des de la fila, sembla seriosa... però ha rigut!...
I a les cinc la pubilla torna contenta del primer dia a l'escola dels nens grans. No ha plorat gens i ha fet cas a la mestra, com ha de ser.
I repasso e-mails i xarxes socials vàries per llegir amb gratitud un article que es titula "Il·lusió, vocació, passió (05/07/09 diari AVUI)".
Gràcies Carles!
Foto: "1a part" de JRoca'09

2 comentaris:

zel ha dit...

Ja tens "animals al post" Jo he hagut de posar paraula de pas i així sembla que els he esquivat...

Gràcies també de part meva al Carles, jo em sento mestra de vocació, i amb ganes de millorar! Bon curs...Dedueixo que la pubilla fa primer, oi? Lampots convidar al blog dels nostres búfals i guepards, si vols...

http://bufalsiguepards.blogspot.com/
Petons!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
al final també ho he hagut de fer.
La pubilla fa P3 aquest any, és una mica petita pel bloc que comentes però li mostraré aquests vídeos tan macos, segur que li agradaran.
Salut