diumenge

Loading...

Parlar de nous reptes amb un curs per endavant és caure una mica en els tòpics, ja ho sé; però per mi comença el curs amb els canvis més radicals des que vaig començar a treballar a l'escola pública el curs 98/99. Aquest curs deixo de ser tutor per encarregar-me de la programació de la informàtica a l'escola i passaré de fer quatre a fer setze sessions informàtiques entre 1r i 4t; també baixaré a fer la psicomotricitat d'educació infantil després d'uns quants anys sense fer-ne; i passaré a formar part de cicle inicial després de 10 cursos a mitjà; i per primera vegada no faré cap sessió d'educació física a primària. M'imagino que seré menys MEF i més coordinador TIC (o TAC). I és clar, tot això suposa un canvi radical que es notarà al bloc. No, no canviaré el nom, simplement m'imagino que les temàtiques d'educació física seran menys habituals i les que facin referència a la competència digital aniran en augment.
Suposo que us preguntareu si aquest canvi és volgut o no i la resposta és que, veient les circumstàncies i necessitats de l'escola, a finals de juny vaig pactar amb l'equip directiu aquest canvi veient que podia aportar moltes coses en un moment important sobretot pel que fa a la manera d'aplicar les tecnologies d'aprenentatge i coneixement a l'aula.
Trobaré a faltar ser tutor i impartir les assignatures de llengua i matemàtiques com també fer més hores d'educació física però tenia ganes d'afrontar aquest repte. Si aneu llegint el bloc veureu si me'n surto.
Gràcies!
Foto: "carregant" de JRoca'09

6 comentaris:

JOSEP COMAJOAN ha dit...

Les aportacions que puguis fer a l'escola, de segur que seran de molt profit. Sobretot, però, comparteix-les amb nosaltres en el bloc. Sort en la nova tasca, Jordi!

Anònim ha dit...

Doncs per a mi, també comença una nova època després de uns anys a primària ( tot i ser MEF i aprovar les opos de PAN ) podré posar en pràctica la Ed. Física! i la psicomotricitat ( em fa molta il·lusió això de la "PSICO" ) Crec que és bò anar canviant de tant en tant.

Èric Vila

JRoca_Font ha dit...

Josep,
tinc ganes de compartir les aportacions a través del bloc escolar i el meu propi, espero que siguin moltes coses interessants. Gràcies.
Èric,
sí, és bo canviar de tant en tant, jo portava deu cursos seguits fent de tutor i això desgasta. Si anem tastant altres coses segur que gaudirem aquesta feina tan maca que tenim.
Salut

elmaestrojuan ha dit...

Doncs, ànim amb els nous reptes. Que tindrem els d'ef que molts som coordinadors TIC-TAC?

Lídia Clua ha dit...

Sort amb els nous reptes, segur q te'n ensurts tant bé com sempre!

JRoca_Font ha dit...

elmaestrojuan,
no sé pas què tenim els MEF però està clar que som els més informatitzats del col·lectiu de mestres; m'imagino que som molt "d'assaig-error" i per això ens agrada la informàtica.
Lídia Clua,
gràcies, es farà el que es podrà, i més!
Salut