dimecres

En Ferran Adrià i la recepta equivocada


Ara es veu que el millor cuiner del món defensa que les escoles imparteixin una assignatura d'alimentació saludable. Les paraules d'en Ferran Adrià són les típiques d'algú que parla de temes educatius desconeixent de què van les coses a les escoles. No es poden carregar a l'escola totes les coses que van malament a la societat, sobretot quan sovint són problemes derivats de la manca de sentit comú d'algunes famílies.
Senyor Adrià, l'assignatura d'Educació Física ja tracta en el Currículum LOE temes d'alimentació, concretament d'hàbits alimentaris saludables. D'altra banda s'ha de dir que la mateixa LOE ens diu que cal una reducció d'hores d'Educació Física per la qual cosa complir amb el Currículum al 100% és una missió més que complicada, per tant, demanaria al senyor Adrià i al senyor Fuster que demanin públicament que aquesta salvatjada de la reducció hores d'Educació Física no es faci efectiva; seria la manera més intel·ligent de lluitar, entre d'altres coses, contra l'obesitat infantil.
Foto: "Pistatxos de càmping" de JRoca'09
Relacionat: La crisi, l'hamburguesa i la LOE 25 de setembre del 2008

2 comentaris:

Rafel ha dit...

Efectivament, deu fer temps que no en trepitja una escola o no s'ha pres la molèstia de saber que es fa a dins.
El tema de l'alimentació també es treballa a medis, setmanes culturals, tallers... i no diguem les hores que es dediquen a claustres per parlar de si poden portar llaminadures, pastes o han de ser entrepans, sucs...

D'acord absolutament en tot el que comentes d'Educació Física.

"De moment eh milló cuiner del món, no eh el millor profehor del món. Ho deixem en mindundi."

JRoca_Font ha dit...

Rafel,
clavada, ho deixem com a mindundi.
;-)
Salut