dimecres

El nou calendari escolar pel curs que ve

El canvi del calendari escolar era necessari des de feia molt temps i s'ha de reconèixer que el Departament d'Educació ha intentat aportar solucions al problema tot i que crec que algunes són molt discutibles. A mi no em desagrada aquest canvi però crec que erra en el fet de suprimir la jornada intensiva del juny i veig complicat preparar el curs amb només una setmana el setembre però com que m'he plantejat ser optimista i les mesures són pel curs 2010-11 crec que es poden anar solucionant algunes coses que ara mateix preocupen.
Confio que els ajuntaments, ampes, empreses de monitoratge i altres que hi estiguin implicades tinguin temps en aquest any i tres mesos que falta d'aportar propostes interessants per la setmana del febrer sense escola. Hi ha qui ha fet el crit al cel per la manca de monitors per tanta oferta i jo dic: que potser no hi ha temps en un any i tres mesos perquè gent jove (o no) amb ganes de formar-se i treballar es tregui el títol de monitor de lleure?
Aquesta vegada la mesura ha arribat amb temps suficient perquè aquests que protesten tant puguin aportar idees constructives a aquests canvis necessaris de calendari.
Foto: "Trenet" de JRoca'08

2 comentaris:

zel ha dit...

Esperem-ho, que, finalment, els nens no són nostres, encara que ens els fem nostres cada dia del curs...

JRoca_Font ha dit...

Zel,
i tant que ens els fem nostres i ells ho agraeixen, ser mestre és estimar els alumnes també.
Salut