dimarts

Recollir els fruits del primer trimestre

A l'hora de psicomotricitat un dels objectius que em vaig marcar a l'inici de curs és aconseguir conscienciar als alumnes de la perillositat d'algunes accions i a aquestes alçades de curs començo a veure resultats bons. Com que la sala on fem psicomotricitat no està coberta de coixins tous utilitzem força els matalassos en accions de salts de més alçada o prop de rampes; però els matalassos es mouen, i molt, i cal estar alerta per no tirar-se des de la rampa i caure sobre les rajoles dures. El que vaig fer va ser reunir-los i escenificar-los una caiguda sobre el matalàs i una caiguda sobre les rajoles, després els vaig mostrar la forma de col·locar bé els matalassos i apa, a jugar!
Setmana rera setmana em trobo amb sorpreses agradables veient la canalla atenta al moviment del matalàs. L'altre dia una mossa de quatre anys, amb dots de líder, mobilitzava el personal:
- Ei, un moment, aparteu-vos que s'ha de posar bé, que no ho veieu?
Jo m'ho mirava en segon terme, la canalla sortia de sobre el matalàs i entre dos o tres el movien fins a col·locar-lo ben bé sota la rampa.
- Ara ja podeu pujar.
Tot seguit em va buscar amb la mirada i quan em va trobar:
- Has vist Jordi?
Foto:"El súper-pou de les pilotes!" de JRoca'09
Educació Física, no gimnàstica! Psicomotricitat

3 comentaris:

zel ha dit...

Hoooooola! M'he posat al dia de tots els posts endarrerits!

Nosaltres també vam gaudir d'un 13-D que va anar molt bé!
Bé, els aspectes d'escola, ja ni els comento, jo també tinc clar que procuraré treballar com fins ara, si puc més bé, mentre el coa aguanti (i si no perdo el seny...)

Una superabraçada!

zel ha dit...

Coi, volia dir el cos!!!!

JRoca_Font ha dit...

Zel,
a Tona la participació del 13D va ser del 40,1%, una mica per sota d'Osona i 10 punts per sobre la mitjana nacional; la veritat és que m'esperava almenys el 50% però què hi farem.
I del tema escola jo també seguiré treballant com fins ara o millor. El seny no l'hem de perdre mai. Una abraçada.
Salut