dimarts

Mig miler = cinc-cents

Post cinc-cents i Santa Eulàlia: una coincidència i un munt de Laies per a felicitar... i una Eulàlia.
En grec Eulàlia vol dir "ben parlada". M'agrada. El parlar bé és una qualitat que valoro molt i demostra intel·ligència, serenor i seny; tot el contrari dels que s'omplen la boca d'insults i d'estupideses com alguns polítics. Cada dia la diuen més grossa i saben que així arrencaran uns quants vots despreciables tenyits d'anti-catalanisme. La línia del PP no és nova, els objectius són els mateixos de sempre: eliminar-nos culturalment, així de clar, i aquesta vegada ja ho diuen de forma descarada amb la seva creuada (mai millor dit) contra la immersió lingüística a Catalunya.
Em remeto a un post escrit l'abril passat: Seny contra l'odi dirigit.
Foto: "Lost highway" de JRoca

3 comentaris:

freackles ha dit...

felicita al bixuuuu petit !!!

merci per la correcció en els 108 minuts !!!

jo ja els hi treia feina !!! mes temps lliure !!!!

apa a passar-ho be !!!

miq ha dit...

Felicitats pels 500; això sí que és perseverància.

Pel que fa a la "creuada del PP", res de nou; ja em cansen de tan previsibles. Però, tot i això, crec que hem de passar a l'ofensiva: ja està bé d'anar amb bones paraules, els començo a tenir una mica inflats. Hem de ser contundents, tenim els arguments a favor i, amb paraules, hem de deixar les coses ben clares. Cadascú al seu lloc.

Per cert, la foto genial.

Una abraçada des de Nova York

JRoca_Font ha dit...

Miquel,
els que haurien de contraatacar són els nostres polítics ja que els votem per alguna cosa. El problema és que el nostre Parlament és una delegació territorial/colonial sense poder real, jo amb l'Estatuet ja n'he acabat ben fart.
Pel que fa a la foto té poc mèrit, simplement remenava la càmera mentre feia de copilot i va sortir això, m'agrada però dubto que fos capaç de repetir-la, un dia hauria de fer un curset de fotografia perquè la faig anar de manera intuïtiva i segur que li trec poc rendiment.
Merci pel comentari.
Salut