dijous

Nomenaments telemàtics: explica el teu cas

Tela marinera amb això dels nomenaments telemàtics, en el poc temps que fa que funciona n'he sentit de tots colors i crec que un bloc que parla habitualment d'educació se n'ha de fer ressò. Al programa Els matins de Tv3 en van parlar i en aquest vídeo podreu entendre una mica de què va la cosa.
Si voleu explicar el vostre cas ho podeu fer en els comentaris, gràcies!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si em poso a explicar el meu cas i com va anar fins que no em van nomenar el dia 8 no acabaria mai... UN MÓN PLE DE COMBINACIONS: al final em va tocar en la darrera població del SSTT preferent (quan jo havia especificat una preferència de Mataró cap a Barcelona) i a Primària (que, tot i haver marcat l'opció, no sóc del cos de mestres). Aquell dia, per número, hauria tingut feina a Secundària (anglès i francès) o a EOI (anglès), però es veu que a Primària s'havien quedat sense ningú i em van xuclar però que ràpid, en ser el primer número de Secundària disponible per a Primària (especialitat anglès). La jugada del Departament m'ha sortit la mar de bé personalment, perquè he anat a parar a un centre on em sento molt i molt de gust... Per ara, a substituir fins a l'abril... Amb una mica de sort la titular ja no es reincorpora aquest curs...

Interessantíssim el vídeo, per cert. I tinc ganes de llegir més històries...

JRoca_Font ha dit...

Montse,
gràcies per l'aportació, m'alegro que en el teu cas la cosa hagi anat bé, a primària les coses funcionen molt diferent i quan t'hi acostumes segur que t'agradarà encara més. L'any que ve a provar Infantil ;-) Qui més s'anima a explicar el seu cas?
Salut