diumenge

Tot un repte!

Demà toca tornar a treballar després d'unes llargues vacances d'estiu i de moment aquest any encara no m'he trobat el típic que em diu:
- Per què hi heu d'anar el dia 1 (3) si els nens comencen el 12 (15)?
Com molts sabeu canvio d'escola després de quatre cursos i he de reconèixer que estic força nerviós per veure com serà l'escola, com seran els companys, els alumnes, etc... Serà la tercera vegada que començo el curs en una escola nova i aquesta vegada la sort és que ho he triat jo i ningú m'hi ha obligat.
Llegeixo una carta d'una mestra a La Vanguardia on es queixa de les destinacions a interins. Diu que no troba lògic que un ordinador sigui qui ha de decidir les destinacions de molta gent, hi estic d'acord. Jo he hagut de fer molts quilòmetres quan feia substitucions i no és gens agradable perquè es perden moltes estones a la carretera amb la tensió que això comporta.
Bé, només em falta desitjar un bon curs a tot el col·lectiu de mestres, als alumnes, als pares i al personal de serveis de les escoles. Aquest any la pubilla començarà l'escola bressol, per primera vegada seré mestre i pare a la vegada, tot un repte!
Foto:JRoca

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort. Jo també comence en una escola nova i tinc curiositat de com serà. Per fi estic en la meva ciutat i molt prop de la meua casa. Despres de quatre anys donant voltes per les diferents províncies, crec que ja està bé. Almenys tindrem molt de material per escriure al Blog.

Bona sort

nimue ha dit...

jo, per sort, repetiré per tercer any al mateix insti i la veritat és que tinc ganes de començar!
molta sort a tot el món! i molts ànims! :))

Anònim ha dit...

Des de Mallorca, també vos vull desitjar un bon començament de curs.Que ens sigui lleu !

Petjada ha dit...

Anims i bona tornada, que segur serà bona!

Montserrat ha dit...

Bon curs!!! Assumir el repte de ser pare al mateix moment que mestre no és fàcil, ja ho veuràs.

JRoca_Font ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris, el primer dia ha estat bé però he de reconèixer que quan passaven l'una del migdia m'adormia una mica. ;·)

ZAGASO ha dit...

Igualment, company...

Molta "merda" !!!!

Vida quotidiana ha dit...

El problema no és l'ordinador, sinó l'algorisme que fa servir l'ordinador, si és que en fa servir algun (cosa de la que tinc els meus dubtes). Com molt bé dius, és una bestiesa tenir a centenars de professors gastant benzina de manera gratuïta per una mala assignació de les places.