dimarts

La lluita també a la ràdio!


Tinc bones notícies per l'educació física i la lluita que estem portant a terme per evitar la reducció d'hores. Des de Ràdio Barcelona-Cadena SER s'han posat en contacte amb mi i amb altres MEF perquè estan preparant un reportatge sobre aquest tema. Sembla ser que volen donar ressò a la campanya que estem duent a terme a nivell estatal i em van dir que necessitaven opinions de diferents MEF. Em van dir que ja tenen opinions de metges que estan a favor nostre ja que aconsellen que els nens facin més activitat física entre d'altres coses per evitar la tendència a l'obesitat que ja s'està notant. Pel que a mi respecta vaig oferir-me a ajudar en el que faci falta i alhora vaig donar direccions d'altres webmestres que poguessin aportar coses. M'alegra que una ràdio tan important parli d'aquest tema perquè així aquesta lluita serà coneguda per molta més gent que entendrà que ens hi juguem molt.

Nick Drake: One of these things first

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Punt Diari de Dimarts ha publicat també una carta al director queixant-se de la reducció d´hores...

Es diu "Patinada Estival"

Anònim ha dit...

És molt bo que els pares i resta de societat escoltin als professionals en aquest tema, i encara és més bo que un mitjà de comunicació "de pes" en vulgui parlar. S'ha d'aprofitar l'ocasió per a fer-nos sentir i parlar a la gent de la importància del que fem a diari.

Avant amb la dignificació de l'EF!!

Si puc ajudar en alguna cosa que estigui a les meves mans... ja ho saps.

Ens faries un gran favor si quan sabessis la data i hora d’emissió la publiquessis al blog, així, entre tots faríem córrer la notícia per que l'escoltés quanta més gent millor.

Salut.

JRoca_Font ha dit...

Anònim,
hi ha la possibilitat que la carta estigui a Internet i en puguis donar l'enllaç? gràcies
Jaume,
no pateixis que quan sàpiga més coses ho posaré al bloc. Quan em tornin a trucar també li donaré el teu nom per si vols col·laborar.
Salut

Aleix ha dit...

La carta la vaig enviar al Punt diari el Dilluns i van estar molt interessats en publicar-la immediatament...

Si et poses en contacte amb mi via mail te la passo...

També la vaig enviar a la Plataforma que s´ha format per denunciar la reducció d´hores...
D´akesta plataforma m´ha respost un tal: Enric Mª Sebastiani Obrador (EnriqueMariaSO@blanquerna.url.edu)
El meu mail: aleixroig@hotmail.com

Salut!!

Per cert... vaig començar la carrera de MEF el Dilluns a la UB. De moment les sensacions un 10! Tant per part dels profes com companys ;)


Aleix Roig