dijous

Falta personal, temps mort i carbasses


El conseller Maragall posa una mica de seny i congela l'ampliació de la jornada lectiva, les hores extres per entendre'ns. Me n'alegro. Argumenta no hi ha pressupost per augmentar la plantilla de mestres.
A veure, deixeu-me que tregui conclusions a les paraules del conseller: va treure's de la màniga aquesta mesura de les hores extres per una simple qüestió de diners, volia estalviar-se contractar mestres degut a la manca de pressupost que és una conseqüència (lògica) de la manca de finançament de Catalunya. El conseller va intentar colar una proposta sabent que no era viable a les escoles, sabent que aquestes hores extres trencarien equips i ho fer va aprofitant una crisi que afecta a moltes famílies de manera que escollir fer hores extres era plantejable per part del professorat. En la balança del conseller Maragall pesaven més els diners que la qualitat educativa.
Com ho veieu? jo crec que hauria de dimitir.
I també crec que qualsevol proposta de finançament que no sigui concert econòmic és una nova enganyifa.
Nous acudits de catalans. Juliol del 2008
Foto: "Carbasses" de JRoca'09

4 comentaris:

Dolors ha dit...

Tan de bo dimitís.. però no crec que tinguem aquesta sort.
Aquest senyor és un empresari i la seva política d'educació va de mal en pitjor , començant per la sisena hora , que per mi és el pitjor de tot el que ha fet i l' origen de gran part dels problemes que tenim ara a l'escola.
Si tots els mestres dedicats a la sisena hora s' haguéssin utilitzat per reduïr ratios i fer suports .. això sí que hagués sigut un benefici real per les nostres escoles i pels nostres alumnes!
Per cert, Jordi , has llegit aquets carta al punt diari del director del CEIp Empuries? És boníssima.Hi estic d'acord 100%

Aquí va l'enllaç:

http://www.elpunt.cat/lescala/article/7/8-articles/12763-carta-al-conseller-deducacio.html?hv=1&v=ab3c0dd95b2b6d0c422ecb97a2df056a

Per cert ,dijous 19 , com gran part dels mestres del claustre de la meva escola penso fer vaga.A veure si ens fem sentir una mica i fem reflexionar aquest "senyor"

JRoca_Font ha dit...

Dolors,
jo tampoc crec que dimiteixi però suposo que de tot aquest assumpte haurà quedat tocat.
Gràcies per l'enllaç, m'he llegit la carta i també hi estic d'acord, està molt ben escrita.
Salut

Emili ha dit...

Estic totalment d'acord. La carta d'aquest director mereixeria esser portada de tots els diaris i d'aquesta manera fer reaccionar a la gent. A mi també em fa ràbia saber les novetats del conseller que ens afecten directament a través de la premsa. Què hi farem!

JRoca_Font ha dit...

Emili,
deu tenir algun conveni amb els mitjans (i el Polònia!) per donar exclusives.
Salut