dimarts

Monòlegs i Lliris d'una primavera

Ahir a la tarda vam estar al local de la Guarderia Teatre gravant un monòleg pel 3er concurs de monòlegs humorístics del 9TV i Fundació Caixa de Manlleu 2008. El monòleg, que ja tenia escrit des de feia quasi un any, es titula "El nou ordre mundial" i és interpretat per l'actor de la Guarderia Teatre Xevi Canet. Si passem a les semi-finals el monòleg s'interpretarà en directe pel 9TV la tercera setmana de maig, a veure si hi ha sort com fa dos anys, seguiré informant. També estic a l'espera d'un altre monologuista (d'un altre grup teatral) que està estudiant un altre monòleg meu, potser aquest any n'hi haurà dos de meus, seria fantàstic passar a semis amb els dos, els dos actors són molt bons.
D'altra banda avui us vull recomanar un disc que m'he comprat per mil peles a Internet. Es tracta d'un disc de debut (i mort) d'un grup osonenc que es va dir Lliris i que va sorgir l'any 95. No van tenir gaire repercussió tot i la qualitat del seu cd, una llàstima, les lletres de les cançons són impressionants, si no us fa por gastar-vos mil peles compreu-vos aquest disc i ja en parlarem. Els Lliris van tenir la mala sort d'enganxar la baixada de l'anomenat rock català de principis dels 90, en aquells temps sortien grups com xurros i la qualitat general va baixar de tal forma que molta gent se'n va cansar, molta gent va començar amb prejudicis i etiquetes comunes a tots els grups que cantaven en català i això va fer molt mal. Per sort actualment hi ha grups que canten en la nostra llengua que no tenen res a envejar a cap grup a nivell, com a mínim, europeu.
Foto: "Lectura al llit" de JRoca

5 comentaris:

Lídia Clua ha dit...

Ei Jordi, aprofito el dia per dir-te: FELICITATS!! Feliç Sant Jordi

Anònim ha dit...

no seré gaire original pero avui toca felicitar-te. Per molts anys.
Pel que fa als monòlegs...molta merda!.
En Castanyer.

una més ha dit...

Que tinguis una bona Diada. Moltes felicitats.

Un amés.

JRoca_Font ha dit...

Moltes gràcies,
certament en aquest país el nom de Jordi és el més fàcil de recordar.
Salut

La reusenca ha dit...

Feliç Santjordi, encara que una mica tard! No conec aquest grup, però prometo interessar-me'n! ah! i molt bonica la foto, aixxxxx...