dimecres

I al final ha petat

Es veia des de feia temps que la manca de treball, de sacrifici, de vergonya i d'humilitat passaria factura a aquesta colla que idolatrem des de petits quan comencem a aprendre aquell himne del club que diuen que és més que un club.
Finalment ha petat: l'any passat ja hauria pogut petar quan van regalar la lliga, quan van fotre pena a la SuperCopa d'Europa amb un bany tàctic del Sevilla, quan van regalar la Copa del Rei perdent 4-0 a Getafe i quan van perdre el Mundial de clubs contra un equip fluixet. Doncs no, no va petar, van continuar amb un equip tècnic de gent que no treballa, gent que no estudia i gent que no s'implica i és clar, els jugadors se n'han aprofitat de valent: ni codi ètic, ni mesures correctives, ni entrenaments, ni compromís amb el club; molta festa, molt golf, molts restaurants cars i molt morro. Els jugadors segueixen ignorant a l'afició amb els seus auriculars a l'orella en els curts recorreguts que van de l'autocar a l'hotel.. de concentració, sí, és clar. Quina falta de respecte que demostren, els hauria de caure la cara de vergonya.
Aires i fums. 7 d'agost del 2007
L'escut. 11 de novembre del 2007
El club de la comèdia. 17 de març del 2008
Por la noche cargamos nuestras pilas. 7 d'abril del 2008
La clau. Youtube: "No va ser un gran futbolista però és un gran treballador"

3 comentaris:

Roi ha dit...

Ja ho pots ben dir...

Que torni en Ten Cate !!! és el nostre home!

Apunteu-vos a la campanya al Facebook.
Enllaç:
http://apps.facebook.com/causes/82864?h=shb&recruiter_id=4049508

Xevi Vilardell Bascompte ha dit...

Subscric punt per punt el que acabes de dir. A veure si l'any vinent els foten a currar una mica, que amb el sou que tenen...

JRoca_Font ha dit...

Van canviar en Ten Cate pel Neeskens i es van pensar que no canviaria res...
i ara qui ho arregla això?