diumenge

Ràdio, teatre, karaoke, ballaruques i lectures

Cap de setmana de poc descans:
Dissabte al matí em van convidar a una taula rodona i entrevista a Ràdio Taradell dins dels actes del 25è aniversari. A l'entrevista vaig repassar la meva trajectòria des del 1994 i a la pregunta de sobre nous projectes ja vaig deixar anar que m'interessaria fer un programa infantil com a experiència escolar dins de la sisena hora, tot això no només depèn de mi però m'agradaria molt, ho vaig deixar anar, a veure si hi ha sort i el projecte surt a la llum.

A la tarda em van convidar a l'assaig general d'una obra que s'estrenarà el proper 4 de maig a les 18h a la sala La Canal de Tona. "Foc, cendra i fum" és el nom d'aquesta experiència de petit format del grup teatral Tribu Homo Erectus (THE) amb coproducció de la Guarderia Teatre. Per definir una mica de què va us podria dir que és un recorregut per la història de la literatura universal en relació als ritus de l'homo erectus, ja us anuncio que no és una obra fàcil però que val la pena. Més informació al seu web.

Al vespre sopar de colla amb karaoke inclòs: Demano disculpes públicament a en Thom Yorke per la meva interpretació de Creep i dono les gràcies als assistents per no fer ús dels seus telèfons mòbils per gravar-la.

Matí de diumenge després de dormir poc: em van convidar, com cada St.Jordi, a l'exposició de l'escola Joan XXIII de Balenyà on vaig treballar entre el 2000 i el 2003 i avui hi hem anat amb la família sencera, la majoria d'ex-companys encara no havien vist la pubilla. Ha estat molt agradable i passejar per l'escola m'ha portat molts records, m'han explicat alguns projectes que tenen en ment i ja m'han agafat ganes d'apunta-m'hi però ara em dec a una altra escola.
Tot seguit animació infantil a Masies de Voltregà amb "Jordi Patxeco i la colla". La pubilla s'ho ha passat molt bé tot i que en un principi no sabia ben bé de què anava la cosa, en Jordi Patxeco s'ha encarregat de fer moure el cos de la gent i la pubilla ha acabat aplaudint en el que ha sigut la seva primera experiència en animació infantil.

I demà dilluns reunió per decidir els guanyadors del concurs Escric 2008 de l'escola, en el meu primer any he format part del jurat.

Foto: "La bassa de la Canal es mostra receptiva a la pluja que ha de venir" de JRoca

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que la febre Karaoke ha arribat amb força el més trist és que de mi n'hi ha desenes de fotos, videos, etc... aixó enfonsarà la meva reputació (la que em quedava). Quins collons atrevir-te amb Creep!
g.g.

JRoca_Font ha dit...

Gerard,
per Cap d'any vam provar això el Sing Star i ahir vam fer la segona part. En aquest programa hi ha molt poques cançons que m'agraden i/o conegui i quan vaig veure Creep vaig agafar el micro sense pensar-ho, em sembla que el Turbio va ajudar a l'errònia decisió.
Salut