divendres

Malbaratament lúdic de l'aigua

Jo, Jordi Roca i Font, major d’edat, de professió mestre de primària, amb domicili a Tona, província de Barcelona.

Exposo

Que el dia 2 d’abril del 2008 vaig comprar una ampolla d’aigua destil·lada envasada per fer un fórmula barrejada amb sabó amb la intenció de jugar a fer bombolles. La fórmula va anar bé per re-omplir la petita ampolleta model imitació Disney (Ànec Donald) comprada a un basar oriental per 75 cèntims d'Euro. D'aquesta manera exposo que no vaig utilitzar aigua de boca per re-omplir l'objecte en qüestió.

Demano
Que se'm retiri la multa de 480,93 € per malbaratament de recursos hídrics per activitats lúdiques en època de situació d'emergència nacional. El veí que em va denunciar em té mania perquè el meu FordFi és més maco que el seu cotxe.

Adjunto com a proves a l'annex

1- Factura on es veu que vaig comprar l'ampolla d'aigua destil·lada (marca blanca) a l'establiment d'inicials BP.
2- Vídeo demostratiu en el que es veu la meva filla gaudint de les bombolles.
3- Pàgina web on mostren com fer la fórmula de les bombolles i aconsellen fer-ho amb aigua destil·lada i no de boca.
4- Fotografia de la banyera de casa en la que es veu en el seu interior una galleda model "basar xino" amb el mànec trencat de tant reutilitzar l'aigua per regar les plantes.
5- Fotografia del meu jardí en la que es veu que no tenim ni piscina ni gespa i les plantes són autòctones, també es veu un petit cactus que no reguem mai.
6- Declaració jurada de l'alcalde de Tona on exposa que sóc bon ciutadà i que una de les meves màximes és fer bandera de les 3 R: Reciclar, re-utilitzar i en el cas que ens ocupa re-omplir. A la declaració s'hi apunta també la regidora de medi ambient i un paio de la brigada municipal.

8 comentaris:

Vida quotidiana ha dit...

No sé, hi ha dues proves en contra teva:

1- El cotxe. Per demostrar bona conducta caldria que adjuntessis els certificats de possessió de bicicleta i/o el carnet del Bicing.

2.- La banyera. Has d'ensenyar que tens dutxa!

A més, qui t'ha dit que el sabó que es fa servir amb les bombolles no conté nitrats? ;)

Anònim ha dit...

Ara sembla exagerat però... temps al temps...
Una pregunta: Una dutxa de més de 5minuts és pena de mort doncs?

ZAGASO ha dit...

Quina por!!!

Ets un delinqüent en potència!!!!!

JRoca_Font ha dit...

David,
anem per parts: la multa és per malbaratament d'aigua, de moment pel tema bici no hi ha multa (de moment), i em temo que el Bicing no arriba a Tona...
Tema dutxa: sí, hauria d'adjuntar a l'annex una foto del "telèfon" de la dutxa amb tres posicions de raig i estalvi d'aigua incorporat.
Del tema sabó ni idea, suposo que algun nitrat deu portar, no hi entenc gaire-gens de química...
Gerard,
la resposta a la pregunta és pena de mort si no és que la dutxa sigui compartida amb dues o tres persones alhora a diferents alçades per aprofitar l'aigua quan cau.
Ignasi,
una mica em temo que tots som delinqüents en potència en el tema de l'aigua però n'hi ha uns que més que delinqüents en potència ho són en essència, són els que deixen (han deixat) que es vessi tanta aigua en les canalitzacions foradades aquelles... i aquí no ha dimitit ningú.
Salut

Unknown ha dit...

No sé si hi ha cap persona amb poder per decidir que et llegeixi. Espero que sí i entengui que si una persona s'equivoca (com t'has equivocat tú), però s'esmena i fa una proposta d'estalvi basada en dutxes col·lectives, es mereix la condonació de la multa. Jo prenc nota i per tal d'estalviar aigua, estic disposat a dutxar-me amb un parell de veïnes que tinc clissades. Ara bé, tu també n'hauries d'aprendre: a aquestes alçades, ja hauries de saber que les úniques bombolles que queden impunes en aquest país son les "bombolles immobiliàries". Em comprometo a informar-te de com em van les sòcio-dutxes.

JRoca_Font ha dit...

Josep M. Bru,
estic segur que les teves veïnes estaran encantades de col·laborar a una mesura tan important com és l'estalvi d'aigua. Pel que veig és un bon aficionat a la fotografia i per tant et demano que en cas de consumar-se les sòcio-dutxes aportis material gràfic com a prova. ;-)
Gràcies pel comentari.
Salut

Jordi Casals i Prat ha dit...

Catalunya es trenca pels incívics com tu! A més, quina educació dones a la teva filla...
hehehehe, molt bo el post.
Salut.

JRoca_Font ha dit...

Merci pel comentari Jordi,
benvingut al bloc.
Salut