dissabte

Orgull


Si hi ha un grup català que des de sempre he tingut al costat aquest és sens dubte Kitsch. Segueixo la banda banyolina des del primer disc i no els he deixat d'escoltar mai. La primera experiència en el directe de Kitsch es remunta al sis d'octubre del 1990 en un mític concert a l'antiga Campsa de Vic quan un servidor tenia 15 anys. Avui puc dir que és el grup que he vist més vegades en directe, me n'he perdut ben pocs i en tots els concerts a Osona i rodalies sempre hi he vist la mateixa gent, gent que com jo hem estat i seguim fidels als Kitsch encara que passin els anys i passem de ser uns xitxarel·los a uns hipotecats pares de família amb monovolum. La samarreta negra amb el logo ha passat a tenir un color grisós però encara la porto amb orgull perquè orgull és el que fa falta per escoltar aquest grup, i "Orgull" és un tema del seu darrer disc que tinc des d'ahir.
Foto: Portada de Kitsch 10.
Font: www.kitschmusic.com

7 comentaris:

miq ha dit...

Jo el vull!

Signat: un altre sonat pels Kitsch (ara a NY)

JRoca_Font ha dit...

Miq,
aquest número 10 per mi és dels millors des dels 4 primers, és força rodó i les lletres estan molt bé.
Salut

miq ha dit...

Tinc ganes de sentir-lo; el posaré a la propera comanda que arribi de Catalunya.

Per mi, una de les seves grans cançons és "Art de Trair"... molts records/banda sonora de temps d'institut.

JRoca_Font ha dit...

Miq,
"Art de trair" també és una de les meves preferides però sense deixar de banda "Presó mental". El nou disc està molt en la línia de temes tipus "Presó mental" o "Hora fosca", cada vegada l'escolto més.
Salut

Anònim ha dit...

Ostres!! No puc esperar a demà. M'acabes d'arreglar el dia, el mes o l'any!! Nou disc de Kitsch. Sí sí sí

JRoca_Font ha dit...

Marta,
de moment el venen a pocs llocs, consulta el seu web. En tot cas si no el trobes segur que si els envies un e-mail segur que te'l poden fer arribar, en els fans ens han de cuidar, que som pocs.
Salut

Anònim ha dit...

Tens raó. De moment, es ven a Vic, a Girona i a Banyoles. I si no, per Internet.